OM OSS

– Angelamfi Hitra tilbyr flotte opplevelser i et maritimt miljø, med frisk luft og god atmosfære bare 2,5 time fra Trondheim.

Steinsjø as har leid ut hus og rorbuer til fisketurister på Hitra siden 1997. Våre anlegg er lokalisert i Kvenvær, i Knarrlagsund og i Grefsnesvågen. Steinsjø as har 300 senger som er fordelt på 50 leiligheter med plass til alt fra 2 personer til 12 personer. Vi har 70 små og store båter i utleie.

På Angelamfi Grefsnesvågen får du overnatting i rorbuer med høy standard, muligheter for å møtes i stort konferanserom, badeanlegg med jacuzzi, badestamp og badstu.

Steinsjø i Kvenvær kan du bo helt på bryggekanten og bokstavelig talt hoppe rett i båten. Med båt fra Kvenvær er du umiddelbart ut på storhavet. Kvenvær har butikk som selger dagligvarer og fiskeutstyr og en restaurant som selger god lokal mat.

Ved alle våre anlegg har du mulighet for å leie den båten du ønsker for å fiske den fisken i det området den finnes.

Andre spennende aktiviteter å velge blant på Hitra er fotturer i flott og variert turterreng, ostesmaking på lokal gårdsbutikk, fjordrafting, padling, sykkelturer og egen 9 hull golfbane på Akset på Innhitra. Alt ligger til rekke for en opplevelse dere vil huske lenge.

Dere finner oss sørvest på Hitra ut mot storhavet med tusenvis av øyer, holmer og skjær.

Angelamfi Hitra båt Quicksilver

Angelamfi Hitra har flotte båter. Vår nyeste båt er Quicksilver

 

Angelamfi Hitra har på alle anleggene høy kvalitet på boenheter og båter. Boenhetene ligger stort sett ved bryggekanten og har utsikt over vågen. Angelamfi Grefsnesvågen har også eget badeanlegg med boblebad, badestamp og badstu som står til disposisjon for våre gjester.

Konferanserommene på Angelamfi Grefsnesvågen har kapasiteter for inntil 50 og 16 personer, egen garderobe og toalett. Tilknyttet møterommene er det en egen terasse som kan benyttes til en benstrekk i kaffepausene. Møterommet har AV-utstyr og tilgang på trådløst internett.

Vi ønsker dere velkommen og ser fram til å skreddersy et spennende opphold hos oss.

Kontakt oss

Historikk

Angelamfi Hitra Steinsjø as har leid ut hus og rorbuer til fisketurister på Hitra siden 1997. Steinsjø as eier og drifter Angelamfi Hitra som er fellesbetegnelsen for alle våre anlegg på Hitra. Våre anlegg er lokalisert i Kvenvær og Grefsnesvågen. Høsten 2015 kjøpte Steinsjø as Angelamfi i Grefsnesvågen og har siden 2016 også leid ut dette anlegget til fisketurister fra hele Europa. 300 senger er fordelt på 50 leiligheter med plass til alt fra 2 personer til 12 personer. Vi har 70 små og store båter i utleie.

Beliggenhet

Vår unike beliggenhet ytterst på Trøndelagskysten med åpent hav i umiddelbar nærhet gir våre gjester muligheter til å velge å fiske blant ett stort utvalg av arter fisk. Fiske i skjærgården er populært blant mange og våre gjester trenger ikke dra langt for å fange flere sorter fisk, ja de kan sågar fiske fra bryggekanten om de vil det. Havfiske er populært blant mange og vi har båter som gjør dette mulig for de gjestene som ønsker det. Vi har også egne guider som kan leies ut til våre gjester som ønsker å sikre seg en unik og mangfoldig opplevelse med stor fangst. Hitra byr også på mye mer enn fisk. Rundt oss er ett flott og variert turterreng med muligheter for fiske i ferskvann, vi har flere restauranter som serverer god og lokal mat og en 9-hulls links-golfbane på Akset på Innhitra. Velkommen til Angelamfi Hitra 😊

 

Siste nytt fra vår Facebook-side:

 

Siste fra Instagram:

[instagram-feed imagepadding=5 num=15 cols=1]