KURS OG KONFERANSE

– gode opplevelser bringer mennesker sammen!

Uvanlige, spennende og storslåtte opplevelser bringer mennesker sammen, gir noe å snakke om og bidrar til å bygge gode relasjoner. Hos Angelamfi Hitra skreddersyr vi løsninger for at du skal få full uttelling for ditt arrangement.

Enten du planlegger firmatur, julebord, en markering, avdelingstur, møtevirksomhet, kundearrangement, ledersamlinger, kurs eller konferanse, så kan vi tilby spennende opplegg i et maritimt miljø, frisk luft og god atmosfære bare 2,5 time fra Trondheim.

På Angelamfi Grefsnesvågen får du overnatting i rorbuer med høy standard, stort konferanserom og eget badeanlegg med jacuzzi og badstu. Mulighet for å velge spennende aktiviteter som blant annet havfiske, leie båt å dra på egen fisketur eller en fottur langs en av Hitras godt merkede turløyper. Da ligger alt til rekke for en god opplevelse med variert innhold og god rekreasjon!

Du finner oss sørvest på Hitra, i Grefsnesvågen – ut mot storhavet med tusenvis av øyer, holmer og skjær.

Angelamfi Hitra har på alle anleggene høy kvalitet på boenheter og båter. Boenhetene ligger stort sett ved bryggekanten og har utsikt over vågen. Angelamfi Grefsnesvågen har også eget badeanlegg med boblebad og badstu som står til disposisjon for våre gjester.

Konferanserommene på Angelamfi Grefsnesvågen har kapasiteter for inntil 25 og 8 personer, egen garderobe og toalett. Tilknyttet møterommene er det en egen terasse som kan benyttes til en benstrekk i kaffepausene. Møterommet har AV-utstyr og tilgang på trådløst internett.

I vår restaurant kan vi servere frokost og middag på forespørsel.

Vi ønsker dere velkommen og ser fram til å skreddersy et spennende opphold hos oss.

 

Ta kontakt for mer informasjon

Fasiliteter

Boblebad og badstue

I hjertet av anlegget finner du vårt badeanlegg som inneholder en stor badstu, boblebad og utendørs dusj. Her kan du slappe av  og nyte livet etter en lang dag, uansett om du har tilbragt den på sjøen eller i ett våre møterom.

Grillhytte

Inne i skogen bak anlegget har vi en egen grillhytte med plass til 10 personer, her er det rom for hygge og gode diskusjoner langt ut i de sene nattetimer.

Restaurant

Inne i kroa kan vi dekke til 20 personer og her serveres det deilige retter basert på lokale råvarer både fra hav og land. Om gruppen er større en 20 har vi også et stort selskapstelt med plass til 20 personer som kan benyttes.

Møterom

2 møterom for inntil 25 og 8 personer. Egen garderobe og toalett, og stor terasse som kan benyttes til en benstrekk i kaffepausene. 

Sløyerom

Felles sløyerom og et fryserom hvor hver boenhet disponerer egen fryser.

Vi ble godt mottatt av vertskapet på Angelamfi ved ankomst og godt tatt vare på under hele oppholdet. Vi kan trygt anbefale Angelamfi som destinasjon både til faglige turer eller til ren rekreasjon og fritidsaktiviteter.
Takk til vertskapet på Angelamfi. Vi kommer gjerne tilbake!

Stig Koteng

avdelingssjef, St. Olavs Hospital